Телешки шницели на грил

04/12/2014
от ЗлатанНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо425
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки шницел разрежете през средата, като от едната страна трябва да останат неразрязани. Накиснете ги за 3-4 часа във виното.

След това ги отцедете, подсушете и поръсете с черен пипер. Във всеки шницел поставете по резен шунка и пушено сирене и ги забодете с клечки за зъби.

Изпечете ги на намазнен и загрят грил за по 5-6 минути от всяка страна. Поднесете ги с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар