Свински дроб с винен сос

04/12/2014
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 664
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

  • дроб - 700 г
  • олио - 70 мл
  • брашно - 20 г
  • вино - 1/2 ч.ч.
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дроба на по-дебели филии и ги поръсете с черен пипер. Изпържете ги в сгорещена мазнина и накрая ги посолете.

В същата мазнина запържете брашното и разредете с вино и вода, докато се получи желаната гъстота на соса. Овкусете го със сол, пипер и нарязан магданоз.

Добавете дроба в соса и оставете да поври няколко минути.подобни рецепти тук
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар