Ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Бульони»Бульон с капано тесто

Бульон с капано тесто

IlariaIlaria
Новак
597576322k
Бульон с капано тесто1 / 2
03/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • брашно - 50 г
  • яйца - 2 бр.
  • вода - 60 мл
  • сол - на вкус
  • бульон - сварен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти, докато се получи гладко тесто. Тестото напълнете във фуния, джезве или цедка.

Сипвайте през тях във врящ бульон тестото на капки.

Варете още около 5 минути, поръсете със скълцан магданоз и поднесете.

Рейтинг

3.7
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: