Пури с кренвирши

08/12/2015
от МишоНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 715
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки лист се нарязва на две, намазва се с масло и с него се завива половин кренвирш, поставете в края на кората.

Завийте хубаво, защото по време на печенето кренвиршът ще се надуе и кората може да се пукне.

Подредете в намаслена тавичка, намажете с разбитото яйце и печете в умерено загрята фурна.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Баба Ви
Баба Ви
23.02.2015 13:18
Абсолютна ГЛУПОСТ! Къде виждате точените кори?
4
0
технолога
технолога
09.06.2015 14:24
А и кремвирши -в топ 10 на най вредните храхи
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв