Домашен сладкиш с мармалад

30/11/2014
от МилаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции14 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 122
  • Преглеждания за месеца181
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размийте мармалада във водата и добавете олиото, захарта, яйцата, лимоновата кора.

Смесете пресятото брашно с бакпулвера, канелата, содата и карамфила.

Добавете брашното към горната смес, добре объркайте и прехвърлете в намазнена и леко набрашнена тавичка.

Изпечете сладкиша в умерено загряна фурна. Оставете го да изстине, нарежете го на парчета и поръсете по желание с пудра захар.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар