Зелен фасул с месо

28/11/2014
Дорина
отДоринаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 486
  • Преглеждания за месеца129
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг, може и телешко, шилешко
  • олио
  • брашно - 2 с.л. равни
  • лук - 500 г
  • зелен фасул - 1.5 кг
  • червен пипер
  • сол
  • чесън
  • оцет
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, измийте и го подсушете. Запържете нарязания лук в мазнина, поръсете с брашно и червен пипер и добавете месото.

Добавете предварително измития и изчистен зелен фасул. Посолете и залейте с топла вода.

Варете ястието до готовност и накрая добавете ситен магданоз.

По желание може да подлучите фасула с месото с чесън и оцет. Поднесете с кисело мляко.

Забележка: За да няма ястието миризма на пресен зелен фасул, варете с парче хляб.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар