Хрупкави скариди

26/11/2014
от ГабиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 358
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прибавете в брашното бакпулвера и 90 мл вода, за да замесите тесто.

Добавете лука, магданоза и скаридите, посолете и подправете с двата вида пипер, захлупете и оставете в хладилник за 1 час.

В много горещо олио пускайте по лъжица от сместа и пържете до златисто.

Изпържените скариди се подсушават върху кухненска хартия и се посоляват.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар