Китайски пролетни рулца

12/08/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Класическо ястие от Китайската кухня, любимо на много холивудски звезди! Разберете защо ето тук"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции18 бр.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 441
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • оризови кори - 18 броя квадратни със страна 10 см ( могат да се заменят с кори за баница)
  • соеви кълнове - 220 гр.
  • пилешко месо - 500 грама
  • моркови - 2 бр. рендосани
  • зеле - 300 г рендосано
  • соев сос
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнина в тиган. Накълцайте пилешкото на възможно най-ситни парченца и го сложете да се запържи заедно с морковите и фино настърганото зеле. Най-накрая прибавете и соевите кълнове. Овкусете със соев сос и малко сол.

Напълнете с плънката оризовите кори или листите за баница и ги завийте така, че да се получи плосък правоъгълник.

Загрейте повечко мазнина в дълбок тиган и изпържете пролетните рулца.подобни рецепти тук
5 5
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар