Свински джолан на сач

15/11/2014
milena
отmilenaНовак62
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 805
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани.

Добавяме едро нарязания на филии лук, за да се запържи. Като поомекне, слагаме и гъбите, нарязани на едро.

Накрая доливаме бялото вино и оставяме 5 мин. докато поеме.

Сваляме сача и поръсваме със ситно нарязаният магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар