Кюфтета на фурна с моркови и лук

19/08/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Гениално - за да не станат прекалено сухи кюфтетата, ще ги приготвим на фурна със сочни зеленчуци и много мерак "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 108
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе сместа за кюфтетата като размесите каймата, накълцания кромид, яйцето, хляба, кимиона, подправена със сол и черен пипер.

Оформете неголеми кюфтенца и ги изпържете в олио.

Загрейте мазнина и сложете нарязаните на кръгчета моркови и целите почистени главички лук да се задушават. След малко добавете и накълцаните на ситно домати, доматеното пюре, овкусете и оставете да поври.

В голяма тава разпределете кюфтетата, залейте ги с доматената смес, наредете парченца масло и сложете да се запече малко на 200 градуса.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар