Класически хайвер

14/11/2014
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции600 г
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 236
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • хайвер - 100 г
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • лук - 1 глава
  • хляб - 2 филии бял, без кора (или 1 к.ч. галета)
  • олио - около 2 ч.ч., може и зехтин
  • лимони - сокът от 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хайвера в млякото, като преди това отстраните ципите, ако има такива.

Започнете да разбивате с миксер или с пасатор, като добавяте по малко от хляба, който сте накиснали във вода и сте изстискали добре.

Добавете настъргания лук и на тънка струйка олиото. Сместа трябва да побелее и да стане пухкава. След това добавете лимоновия сок и половин кафяна чашка топла вода. Солта е по ваш вкус.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар