Класически хайвер

14/11/2014
Димана
отДиманаНовак
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции600 г
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 139
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хайвера в млякото, като преди това отстраните ципите, ако има такива.

Започнете да разбивате с миксер или с пасатор, като добавяте по малко от хляба, който сте накиснали във вода и сте изстискали добре.

Добавете настъргания лук и на тънка струйка олиото. Сместа трябва да побелее и да стане пухкава. След това добавете лимоновия сок и половин кафяна чашка топла вода. Солта е по ваш вкус.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар