Телешки пържоли по цюрихски

08/11/2014
от ЗорницаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 791
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото напречно на мускулните влакна и направете тънки пържоли. Поръсете ги леко с брашно, посолете и ги поръсете с черен пипер.

Изпържете ги в масло и ги извадете. Изпържете ситно нарязаните лук и чесън в останалото масло, налейте виното и възварете.

Прибавете сметаната и месото и загрейте почти до възваряване. Снемете от огъня и поднесете веднага с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар