Печена пуйка

05/11/2014
от ЯнчетоНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 703
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета пуйката, измийте ги, подсушете и леко посолете и поръсете с черен пипер - отвън и отвътре. Не прекалявайте със солта, защото киселото зеле е достатъчно солено.

Нарежете киселото зеле и го сложете да се задуши в достатъчно мазнина, като добавите червен пипер и няколко парченца сланина.

В подходяща голяма тава разпределете 1 зелев плат, отгоре ред сухи пиперки. Отгоре сложете патицата и покрийте с останалото зеле. Печете в умерена фурна до готовност - първоначално с фолио, а накрая без.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

роза
роза
22.11.2014 11:49
уточнете цяла ли е птицата или цяла
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв