Голяма палачинка - сладка

27/10/2010
Дани
отДаниНовак
"Идеалната палачинка е хем голяма, хем сладка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 169
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд се разбъркват брашното , яйцата и млякото, като гъстотата на тестото трябва да е като боза. В една голяма тава се разтопява малко масло и сместа се разстила в нея на тънък слой.

Когато е готова палачинката се намазва с крем приготвен от разбърканите сладко и сметана. Вътре се слагат и пресните боровинки.

Украсява се със сметаната и се сервира като руло.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Елена
Елена
28.06.2013 19:29
Как ще стане тестото като боза, като брашното е 400 гр. Пробвах рецептата не стана хубаво!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв