Зелен фасул с оцет и захар

01/11/2014
от ВаняНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо510
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете млад зелен фасул и го сложете в леко подсолена вода да се вари. Към водата добавете, оцета, захарта, карамфила и канелата и варете 15 минути.

След като омекне, сложете фасула в широк съд и залейте с маринатата му. На следващия ден варете фасула с оцета още няколко минути.

Извадете го с решетъчна лъжица и го наредете в буркани. Доварете още малко маринатата и залейте в бурканите. Затворете вече поохладените буркани с капачки и стерилизирайте за 1 час.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар