Агнешко по лозарски

IlariaIlaria
Новак
597576322k
Агнешко по лозарски1 / 2
03/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 2.5 кг с костите
  • чушки - 2 - 3 бр.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • червен пипер - 1 с.л.
  • лук - 4 глави
  • кимион - 1 с.л.
  • люти чушки
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции. Обелете лука и го запържете в олио. Поръсете с червения пипер и веднага след това добавете месото и солта.

Нарежете на кръгчета чушките и ги добавете към месото. Прибавете чесъна и кимиона.

Първоначално месото трябва да се посвари в собствена мазнина, след което може да му долеете малко вода.

Разклащайте постоянно, за да не загори. Сервирайте с люти чушлета.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: