Гъби с лук на тиган

21/07/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф30
"Записвайте си Най-вкусната гарнитура за месо са гъбите, както и лукът, а най-добре е да сервирате комбинация от двете!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 523
  • Преглеждания за месеца365
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в дълбока купа виното, зехтина и соевия сос и накиснете за половин час гъбите в тази марината. Накълцайте лука и го прибавете към маринатата.

Загрейте оребрен тиган и изсипете гъбите и лука да се запържат, като периодично бъркате. Добавете малко сол и черен пипер.

Сервирайте като гарнитура към месо.подобни рецепти тук
5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар