Рязано кисело зеле с цвекло

15/10/2014
Габи
отГабиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо754
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зелето от горните листа и го нарежете на ивици. Сварете червеното цвекло, обелете и го нарежете на резени.

Осолете зелето, разбъркайте го добре и след 1-2 часа започнете да го пълните в буркани, като между пластовете слагате резени от цвеклото.

Долейте бурканите със саламура, която сте приготвили от сол и вода, покрийте с парче плат и съхранявайте на хладно място.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар