Сос Маринара

06/07/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Класическо предложение от Италианската кухня, което може да поднесете не само с паста, но и с печени меса или ароматни кюфтенца!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 720
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете вода да заври и за около минута попарете доматите. След това ги извадете сложете ги под студена течаща вода да изстинат и ги обелете.

В блендер сложете доматите, доматеното пюре, магданоза, чесъна, ригъна, солта и пипера. Разбивайте до получаване на пюре.

Задушете лука със зехтина в тиган или тенджерка за няколко минути. Добавете доматения сос заедно с бялото вино.

Варете соса в продължение на 30 минути, като разбърквате.
подобни рецепти тук
5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар