Песто с маслини

03/07/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф30
"От нас идеята, пастата и препечените филийки ще трябва да ги осигурите вие "
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 145
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички продукти в блендер и ги пасирайте добре.

Сложете в стъклен съд с капак в хладилника да престои за няколко часа.

Сосът може да запази вкусовите си качества до 2 седмици, ако се съхранява правилно.

Изключително подходящ е за тортиля, спагети, макарони, сандвичи и салати.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Мария
Мария
20.08.2013 22:28
Здравейте ! Снимката май не отговаря на рецептата ! Това не е ли авокадо ?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв