Чорба от гъска

01/10/2014
Зорница Миланова
отЗорница МилановаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо665
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички части на гъската да се варят в достатъчно вода. Добавете нарязания ситно лук, подправки на вкус и след като се посвари - солта.

След като месото се посвари, прецедете бульона. Сложете го да се вари с ориза и върнете дреболиите.

Подправете чорбата с 2 с.л. масло, черен пипер, скълцан магданоз. Финално разбийте яйцата с киселото мляко и лимонов сок и застройте супата.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар