Панирано пиле с кашкавал

IlariaIlaria
Новак
597576322k
Панирано пиле с кашкавал1 / 2
26/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 600 г обезкостено
  • яйца - 4 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • масло - 100 г
  • брашно
  • галета
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дълги ивици. Настържете кашкавала на ситно ренде и смесете с разбитите яйца. Посолете и оваляйте в брашно месото, потопете в яйчената смес и накрая оваляйте в галета.

Панираното месо трябва да се притисне с длани, за да получи по-продълговата форма.

Панирайте отново ивиците в яйчената смес и изпържете в сгорещеното масло. Сервирайте с гарнитура по избор.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: