Зрял боб плакия

25/09/2014
Чочо
отЧочоНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 035
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително накиснатият за 10 часа боб се залива със студена вода и се вари на слаб огън заедно с нарязания на ситно лук и чубрицата.

Готовият боб се сипва в намазана с олио тава, добавят се нарязаните на филийки зеленчуци, заливат се с олиото и топла вода /около 200 мл/, поръсват се с черен пипер, сол, магданоза и джоджена. Накрая се добавят резенчета лимон.

Ястието се пече в умерена фурна.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар