Кампари

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
6322k324k
Кампари1 / 2
24/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Общо
40 мин.

Необходими Продукти

  • грейпфрути - 2 бр.
  • червено вино - 1.5 л
  • вермут - 300 г червен
  • спирт - 150 мл чист
  • захар - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грейпфрутите заедно с корите се нарязват на малки парчета. Заливате се с виното, вермута, захарта и спирта. Сместа се оставя да престои 15 дни.

Сокът се прецежда през марля, а парчетата плодове се изстискват добре.

След още 7 дни пак се прецежда и се налива в бутилки с капачки на винт. Съхраняват се на прохладно и тъмно място.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: