Домашна ябълкова торта

11/09/2014
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции12 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 277
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото и пудрата захар се разбиват, докато се получи гладък и пухкав крем.

Един по един се добавят жълтъците при непрекъснато разбиване. Добавете пресяно с бакпулвера брашно, колкото да се получи стандартна гъстота на кексово тесто, което спокойно може да се разстели в намаслена и набрашнена тортена форма.

Посипете върху тестото галетата и добавете настърганите ябълки, които предварително сте разбъркали с кристалната захар и сте ароматизирали с канела и карамфил.

Сложете тортата да се изпече до готовност в умерено загряна фурна.

Разбийте белтъците заедно със захарта и ванилията. С белтъчния крем покрийте ябълковата торта.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар