Датска салата от херинга и зелен фасул

13/09/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо188
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • зелен фасул – 400 г
  • херинга – 3 бр. (маринована)
  • картофи – 3 бр. (сварени)
  • лук – 1 глава
  • майонеза – 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се реже на парчета и се вари за десетина минути, така че да остане леко хрупкав.

Рибата се реже на парчета с широчина около 3 сантиметра.

Картофите се обелват и се режат на тънки кръгчета.

Лукът се настъргва и се смесва с майонезата.

Фасулът, картофите и рибата се смесват, добавя се майонезата и всичко се разбърква.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар