Зелен фасул в джинджифилов сос

03/09/2014
Анонимен
отАнонименНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо406
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива и се отстраняват конците. Нарязва се и се вари, като се пуска във вряща солена вода.

Отцежда се и се слага в друг съд да се охлади. Добавя се джинджифилът, оцетът и олиото, всичко се разбърква и се оставя за 10 минути.

След това се сервира, като се поръсва с бял пипер и сол.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар