Зелен фасул в джинджифилов сос

03/09/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо491
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 600 г
  • джинджифил - 2 с.л. на прах
  • оцет - 40 мл
  • олио - 10 мл
  • сол - 2 щипки
  • бял пипер - 1/2 ч.л. млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива и се отстраняват конците. Нарязва се и се вари, като се пуска във вряща солена вода.

Отцежда се и се слага в друг съд да се охлади. Добавя се джинджифилът, оцетът и олиото, всичко се разбърква и се оставя за 10 минути.

След това се сервира, като се поръсва с бял пипер и сол.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар