Салата от зелен фасул, скариди и лешници

29/08/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо137
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • зелен фасул – 300 г
  • скариди – 100 г (сварени)
  • лешници – 50 г (смлени)
  • индийско орехче – ¼ ч.л.
  • олио – 3 с.л.
  • сол – 2 щипки
  • лимонов сок – 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се нарязва на парченца и се сварява на пара за десет минути.

Слагат се в купа за салата и се добавят скаридите. Всичко се смесва.

Смесват се лимоновият сок, олиото, солта и индийското орехче и с този дресинг се залива салатата. Охлажда се и се поръсва с лешници.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар