Студено предястие от сьомга

26/08/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 114
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се сварява в бульона, без да се реже. Оставя се да изстине в бульона. Разрязва се на 8 големи парчета.

Слага се в плоски чинии. Краставица се обелва, реже се на кръгчета и върху всяко парче риба се слагат по няколко кръгчета.

Салата айсберг се накъсва с ръце и се разпределя в чиниите. Доматите се режат на четвъртинки и във всяка чиния се слагат по две от тях.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар