Зелеви сарми с боб

04/06/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Видях ме ги и веднага поискахме да ги опитаме И това ако не е любов от пръв поглед, здраве му кажи "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 953
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете тънки и фини листа киселото зеле. Трябва да са средни по размер, без дебели жилки. Ако все пак има такива, ги изтънете с остър нож.

В загрят зехтин запържете лука, докато стане прозрачен, и добавете настърганите моркови и сварения боб. Задушете и добавете червения пипер, чубрицата, джоджена и магданоза.

Завийте сарми с плънката и ги подредете в подходяща дълбока тава. Залейте с бульона от боба и ги запечете за около 20-25 мин във фурната на 180 градуса.подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар