Омлет Асорти на фурна

04/06/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Противниците на пърженето могат да си отдъхнат, защото открихме перфектната рецепта за богат омлет на фурна "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 057
  • Преглеждания за месеца142
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте в тиган 25 грама масло.

Разбийте хубаво яйцата в отделен съд и ги излейте в горещото масло да се изпържат.

Така приготвеният натурален омлет се премества в огнеупорна тавичка и отгоре се поставят нарязаните на жулиени шпек и шунка, доматите, нарязаните на ситно краставички и гъбите.

Най-отгоре се поръсва с подправки на вкус и се настъргва обилно кашкавал.

Пече се в предварително загрята фурна на 220 градуса, докато се разтопи кашкавалът.подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Николай Велчев
За гъбите не ми стана ясно сурови или такива от бурканче? Ако са сурови времето за което ще се разтопи кашкавала във фурната ще е достатъчно ли да се сготвят гъбите?
0
0
Марси
Марси
16.07.2014 19:49
По вкусно ястие с яйца не съм консумирала до сега.Преди да се запече във фурната му сложих подправки за пица.Наистина да си оближеш пръстите!!!
0
0
Дени
Дени
09.07.2013 18:19
А като се сложи в тигана трябва ли да се обръща
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв