Ориз с кисели краставички

04/06/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Вкусно и леко пикантно, каквото трябва да бъде на вкус всяко ястие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 281
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете ориза за 15 минути във вода, след което го измийте добре и го сложете да се свари с малко сол и няколко капки олио.

В отделен съд разбъркайте сметаната, сиренето и ги овкусете с олио, сол, черен пипер. Към тях прибавете наситнения копър, както и накълцаните на дребно кисели краставички.

Объркайте по-голямата част от соса със сварения ориз и го изсипете в малки купички. Поставете за около час в хладилника.

Ястието се сервира след като обърнете купичките в по-голяма чиния и полеете с останалата част от соса.

За гарнитура нарежете надълго няколко кисели краставички.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар