Раци с млечен сос

31/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо398
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Раците се сваряват в солена вода.

Приготвя се млечен сос, като брашното се запържва в маслото, добавя се млякото и сметаната и всичко ври на бавен огън до сгъстяване.

Печурките се нарязват на ситно и се запържват. Раците се разрязват на две по дължина, от черупките се махат вътрешностите и се запълват със смес от гъби и млечен сос.

Раците се нареждат в тавичка, заливат се с останалия сос, поръсват се с настърган кашкавал и се запичат за 10 минути на 200 градуса.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар