Украински млечен кекс

28/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 852
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Една трета от брашното се залива с горещо мляко. Замесва се тесто и се оставя за 1 час на топло.

Добавят се яйцата, останалото брашно, разтопеното масло, захарта и ванилията. Тестото се меси 5 минути и се слага в намазана с мазнина тава така, че да стига само до половината й височина.

Оставя се на топло за 1 час и се пече час и половина на 160 градуса.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Митко
Митко
21.10.2014 10:12
с динамит... явно... :D
0
0
Надежда Михайлова
Надежда Михайлова
20.10.2014 10:35
Как без набухвател?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв