Италианска кадифена супа от тиквички

21/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 132
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се обелва и се нарязва на кубчета. Лукът и обелените тиквички се режат на кубчета.

Чесънът се реже на ситно. Лукът и чесънът се пържат 5 минути в маслото. Добавят се тиквичките и целината и се пържат още 5 минути.

В тенджера се кипва бульонът, добавя се сол и сметана и се вари 1 минута. Зеленчуците се добавят в бульона, варят се 5 минути, пасират се и супата се сервира.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар