Телешка яхния

28/11/2008
от БисеркаНовак
"Кулинарно съвършенство с телешко месо в чиния!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-7
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 419
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на едро телешко месо се запържва в мазнина.

В същата мазнина се запържват лукът, моркова, целината, добавят се брашното и червеният пипер и се заливат с малко топла вода.

Отделно се задушават малките лукчета, патладжаните и картофите. Месото се добавя към запръжката и когато поомекне, се смесва със задушените зеленчуци.

Ястието ври на ниска температура, като малко преди да се отстрани от печката, се добавят червените домати.

Сервира се топло, поръсено с магданоз.
подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар