Гювечета с пилешко месо

15/04/2009
от ЯнаНовак
"Под капака на това скромно гювече се крие вкусотия с пилешко месо!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 537
  • Преглеждания за месеца514
  • Преглеждания за седмицата110
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Продуктите се нарязват на кубчета и се смесват с лютеницата и олиото в гювечето. Поръсва се с чубрицата и се разбърква. Отгоре се чуква яйцето, жълтъкът на което се пробива леко. Гювечето се слага в микровълновата за 5 минути на средна степен.


Ако предпочитате да приготвите гювечетата в обикновена фурна, сложете ги преди да я включите, за да не се спукат. В този случай ги направете без яйцето. След като заврят ги извадете и счупете яйце отгоре. Върнете обратно до запичането му.
подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 22:06
без вода - и месото е предварително сварено
0
0
Ники
Ники
05.10.2014 17:44
без вода ли завират във фурната?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв