Макарони с пилешки сърца

16/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 022
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърцата се овалват в смес от брашното, солта и черния пипер. Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се пържат в смес от олио и масло.

Добавят се дафиновият лист, ситно нарязаните домати, оцетът, виното, бульонът и се задушават до сгъстяване.

Дафиновите листа се изваждат. Пастата се вари в солена вода, отцежда се и се смесва с дробчетата. Поръсва се с настърган кашкавал.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар