Ябълки с изненада

26/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо900
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се измиват и се обелват. Отрязват се капачета. Маха се сърцевината на всеки плод.

Канелата се смесва със захарта и ябълките се натриват с тази смес. В средата на всяка ябълка се слага мед.

Покрива се с капаче. Бутер тестото се разточва. Реже се на ленти с дебелина 2 сантиметра.

Всяка ябълка се омотава като със спирала. Яйцето се разбива с водата и с него се мажат ябълките.

Нареждат се в тава, постлана с фолио. Пекат се 20 минути на 200 градуса.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар