Бяла риба по италиански

23/01/2010
Симеон
отСимеонНовак
"Оставете на италианците да ви приготвят обяда и няма да сгрешите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 930
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука се нарязва на кръгчета, чесъна много наситно, а маслините се разполовяват.

В голям тиган се загрява мазнината и в нея на среден огън се задушават чесъна и лука, а след това се добавят и доматите, маслините, магданоза и виното.

Сместта се оставя да покъкри около 5-10 мин, след което към нея се добавят филетата.

Оставя се на огъня още около 5-10 мин, докато рибата побелее и започне да се къса лесно.подобни рецепти тук
5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
13.05.2016 20:57
Бялата риба е доста суха,но с подходящото сосче става фантазия.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв