Тарталети с яйца от пъдпъдък

24/07/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо507
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • тарталети – 4 бр. готови
  • риган – ½ ч.л.
  • пастет – 50 г гъши
  • пъдпъдъчи яйца – 4 бр.
  • сметана – 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастетът се смесва със сметаната и ригана.

Яйцата се сваряват и се обелват.

Пастетът се шприцова в тарталетите и във всяка се слага по едно яйце.

Пекат се 10 минути на 160 градуса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар