Сaрмички от месо с цитрусови плодове

19/11/2008
от НикиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 197
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте с дървено чукче филетата пържолки

Смелете наедро шунката и в купа я объркайте добре със сиренето, след което посолете (при нужда).

Разпределете сместа върху парчетата месо, завийте всяко едно на сармичка, като го забодете с клечка.

Загрейте маслото, запържете сармите и когато те получат златист цвят, залейте ги със сока от портокал, с виното и бульона. Прибавете зърната карамфил и варете на тих огън 10 минути.

Сервирайте сармите достатъчно топли, като всяка една поставете върху препечена филия хляб

Залейте ги със соса от варенето, от който сте отстранили карамфила

Поднесете с много магданоз и резенчета портокал.

подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар