Шницели с плънка

27/04/2009
Катя
отКатяНовак
"Гледаш го - шницел като шницел, а той от специалните - с вкусна плънка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 945
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се слага в дълбок съд. В нея се слага настъргания лук, 1 яйце, накиснатия хляб без кората и изстискан, черния пипер, чубрицата, кимиона. Омесва се добре престоява най-малко 1 час в хладилника.

Разделя се на шест части.

Разстилат се и в средата на всяко парче се слага по-малко кубче от кашкавала, кръгче от пушеното сирене, резенче краставичка и парченце гъба, завиват се, оформят се като шницели.

Топят се в брашното и после в 2-те разбити яйца и се пържат до зачервяване на слаб огън.
подобни рецепти тук
5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар