Скумрия с праз

16/11/2008
от ВикиНовак
"Това е от онези рецепти, които се готвят сами, при това за нула време, докато вие замезвате "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 096
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените от вътрешностите, главата, перките и опашката скумрия, измиваме, осоляваме поръсваме с черен пипер, лимонов сок и олио и я нареждаме в съд от йенско стъкло.

Нарязваме на ситно лука и праза и изсипваме върху рибата, добавяме наситнения копър, останалия лимонов сок, 2 с.л. олио, и 100 мл вода и малко сол.

Печем около 30 мин. в гореща фурна под капак.

При поднасяне на топлата риба се слага по 1 малка бучка масло.
подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Илияна Сидери
Илияна Сидери
19.09.2013 21:36
Много е вкусно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв