Френска студена бобена супа

24/06/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай55
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се пилешки бульон от 1 литър вода и крилцата. Предварително накиснатият фасул се залива с топлия бульон и със сметаната. Добавя се розмаринът и салвията, солта и черният пипер, морковите и целината, лукът и чесънът, нарязани на ситно.

Варят се под капак на слаб огън 1 час. Вадят се салвията и розмаринът, a зеленчуците се пасират. Супата се охлажда и се оставя в хладилника. Сервира се в купи с няколко бучки лед. Във всяка купичка се слага по 1 крилце.подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар