Пъдпъдъци с чеснов сос

23/06/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай55
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 048
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кубчетата бульон се разтварят в 2 литра топла вода. Морковите и лукът се режат на едро, целината се реже на ситно. Всичко се добавя към бульона заедно с черния пипер.

Фасулът се отцежда, нарязва се на едро и се добавя към бульона. Всичко се вари до омекване, вади се в голяма чиния и се покрива с фолио, за да не изстине. В бульона се слагат почистените пъдпъдъци и се варят 20 минути.

Чесънът се пресова и се смесва с майонезата. Пъдпъдъците се вадят от бульона и се режат на парчета. Сервират се със соса и със зеленчуците.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар