Свински джолан под фолио

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Свински джолан под фолио1 / 2
24/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
240 мин.
Общо
270 мин.
Порции
4
"Представете си само как надигате леко фолиото и ароматът на сочно джоланче превзема апетита ви"

Необходими Продукти

  • свинско месо - джолани 4 бр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • индийско орехче
  • чесън - на прах
  • сол
  • картофи - 1 кг.
  • моркови - 2 бр.
  • гъби - 300 гр.
  • броколи - 200 гр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 - 3 глави
  • индийско орехче - 1 ч.л.
  • бахар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се посолява с подправките и се оставя да престои в хладилник за 24 часа.

Зеленчуците се нарязват на едро - картофите на половинки, морковите - на по-дебели кръгчета, лукът - на полумесеци, гъбите - на четвъртинки. Чесънът и броколите се прибавят цели. Всичко се поставя в тава и се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани.

Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа.

Рейтинг

4
511
43
34
23
10
Дай твоята оценка: