Литовски студен борш

16/06/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай55
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо636
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се сварява и се обелва. Нарязва се на ивици, лукът се нарязва на колелца, копърът се нарязва на ситно.

Киселото мляко се разбърква, добавя се сол и преварена охладена вода.

Добавя се цвеклото, копърът и зеленият лук и всичко се смесва и се охлажда. Добавя се нарязаното яйце и сметаната.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар