Сос с чесън

20/01/2010
от ЛамбриНовак
"С точния сос дори обикновеното месо може да се превърне в неустоим деликатес "
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 782
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукайте в дървено хаванче скилидките чесън с малко сол. Прибавете бадемите и ги чукайте, докато получите гладка маса. Прибавете средата от хляба, предварително накисната във вода и изстискана. Бъркайки с чукалото, прибавете зехтина (олио) и оцета.

Този сос се поднася към варено и нарязано на парчета червено цвекло или към студено варено месо.
подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар