Украински кюфтета в бутертесто

26/05/2014
Нина Нордот Нина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо692
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Филиите се накисват в мляко, като предварително е махната кората. Лукът се реже на ситно, морковът се настъргва.

Каймата се смесва с хляба, лука, морковите и яйцата, добавя се сол и черен пипер.

Правят се кюфтета, овалват се в галета и се пържат до златисто в масло.

Тестото леко се разточва и всяко кюфте се завива в тесто. Нареждат се в тава и се пекат на 200 градуса до златисто.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар